24/7
sporten

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Personal Trainer.

Behaal je fitness doelstellingen met Personal Training

Wij zijn van mening dat ‘fit en vitaal zijn’ geen vanzelfsprekendheid is. Het is constant balans vinden tussen de juiste voeding, voldoende beweging en dit vanuit een ontspannen mindset. Hierbij dien je ook nog rekening te houden met je leeftijd en persoonlijke situatie. Bij FIT25 vind je alles onder één dak. We werken met een multidisciplinair team van deskundige Personal Trainers, coaches, fysiotherapeuten en een diëtist. Hierdoor kun je bij ons rekenen op goede begeleiding op maat naar het gewenste resultaat. “Maatwerk op de juiste toon!” Dat is dan ook ons motto.,,Iedereen is anders waardoor een begeleiding op maat noodzakelijk is. Daar speelt FIT25 op in en onder¬scheidt ons duidelijk van reguliere fitnesscentra.’’

Personal Training

Wil je met optimale persoonlijke begeleiding je doelstellingen behalen? Ben je op zoek naar meer motivatie? Of wil je meer structuur in het ontwikkelen van een gezonde levensstijl? Fit25 heeft de oplossing voor jou. Optimale begeleiding en 100% persoonlijke aandacht. Samen met jouw Personal Trainer ga je jouw doelstellingen bereiken.
• Afvallen
• Spierkracht
• Conditie
• Herstel
• Lenigheid
• Specials zoals Zwangerfit en Weddingfit
• … en meer!

Tarieven personal training

Het grote voordeel van personal training is dat je de begeleiding volledig op de persoon en doelstelling kan aanpassen. De begeleiding die wij bieden ziet er dan ook bij iedereen heel anders uit. We bieden meerdere soorten van begeleiding aan en daarnaast varieert de intensiteit en duur van de begeleiding enorm per persoon.
Wanneer je echt maatwerk wilt leveren is het niet mogelijk om vooraf al te kunnen noemen wat voor jou de bijkomende kosten zijn. Wil je graag meer weten over onze werkwijze en of wij wat voor jou kunnen betekenen? Dan nodigen wij je graag vrijblijvend uit op intakegesprek.
Hier vertellen wie wij zijn en wat je van ons kunt verwachten. Uiteraard kijken we waar jij op dit moment staat en welke resultaten je graag wilt bereiken. We kijken vervolgens samen welke begeleiding er het beste aansluit op jou en je doelstelling. Na dit gesprek zijn al je vragen beantwoord en weten we beide precies wat we van elkaar kunnen verwachten.

Wil jij graag meer te weten komen over onze persoonlijke begeleiding?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op of laat hieronder je gegevens achter.

Fitness
fixed-col-3-img1

Fitness is gezond voor iedereen. Bewegen in je eigen tempo om lekker fit te blijven.

LEES MEER
Groepslesrooster
fixed-col-3-img1

Vanwege Covid-19 zijn er beperkt groepslessen. Bekijk hier het rooster:

LEES MEER
Personal training
fixed-col-3-img1

Snel resultaten behalen? Ontdek de voordelen van het trainen met een personal trainer bij sportschool Fit25.

LEES MEER

Jouw doelstelling

Doe de gratis fittest
logo-ico