24/7
sporten

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Fitness.

Fit25: De Meest Voordelige sportschool van Numansdorp e.o.!

Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuisvoelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Waar je zowel binnen en/of buiten kan sporten? En dat voor het meest voordelige tarief ? Dan is FIT25 in Numansdorp de sportschool voor jou !

Waarom kiest de Hoekschewaard voor FIT25?

Al vele gingen jou voor.In de wereld van sport en health volgen nieuwe concepten elkaar in een rap tempo op, iedere sporter is op zoek naar the next big thing op zijn of haar gebied. Als consument kies je niet voor alleen prijs. Je kiest voor kwaliteit en beleving. FIT25 biedt die mogelijkheid.

Wij zijn een moderne sportschool met een supergaaf naastgelegen sportpark gericht op mensen die net even die extra beleving zoeken. Midden in Numansdorp bevindt zich de FIT25 , de meest veelzijdige sportschool van Hoekschewaard. Met het openbaar vervoer prima bereikbaar. Kom je toch liever met de auto? Clubleden kunnen voor de deur gratis parkeren!

In ons aanbod hebben wij veel aandacht besteed aan groepslessen en individuele trainingsmogelijkheden De koppeling tussen het indoor en outdoor terrein met de daarbij horende faciliteiten zijn uniek in de Hoekschewaard. Na het sporten lekker douchen of in de sauna? Geen probleem, ook daar hebben we bij FIT25 aandacht aan besteed. Alles onder één dak en het bijgelegen sportpark!

Indoor locatie Numansdorp

Een gezellige sportieve locatie waar clubleden samenkomen om te socializen, sporten en ontspannen. FIT25 biedt een onvergelijkbare mix van onderscheidende trainingen en materialen. Door de diversiteit aan materialen, classes, coaching en training zal jouw workout altijd een uitdaging zijn. Groepslessen creëren gemeenschapszin en motiveren je om je grenzen te verleggen

Unieke outdoor locatie in Numansdorp

Het outdoorterrein van FIT25 is ongeëvenaard en uniek in Hoekschewaard e.o. Het outdoorterrein biedt allerlei obstacels die je tegenkom in de huidige runs. Alle materialen zijn aanwezig om je voor te bereiden op obstacle. Het outdoorterrein biedt allerlei obstacels die je tegenkom in de huidige runs. Alle materialen zijn aanwezig om je voor te bereiden op obstacle challenges.Naast obstacle trainingen geven we ook Bootcamp- en looptrainingen. Onze gekwalificeerde en ervaren trainers kunnen je op professionele wijze coachen.

Fitness
fixed-col-3-img1

Fitness is gezond voor iedereen. Bewegen in je eigen tempo om lekker fit te blijven.

LEES MEER
Groepslesrooster
fixed-col-3-img1

Vanwege Covid-19 zijn er beperkt groepslessen. Bekijk hier het rooster:

LEES MEER
Personal training
fixed-col-3-img1

Snel resultaten behalen? Ontdek de voordelen van het trainen met een personal trainer bij sportschool Fit25.

LEES MEER

Jouw doelstelling

Doe de gratis fittest
logo-ico